NM og Norgescup på Voss

Rapport fra Voss fra facebook Troms skiskytterkrets: «Alexander Os, Ishavslaget imponerte idag med sølvmedalje i senior klassen på dagens normal distanse i NM på Voss. Kretsen gratulerer! Fredrik Mack Rørvik, Målselvs skiskyttere gikk inntil en 11. plass med 18 treff i samme klasse. Trym Silsand Gerhardsen, TSSL fortsetter å levere varene i M17 med en 4. plass , og Morten Hol, Målselvs skiskyttere gikk inntil 15. plass. Nordreisas Amalie Triumf skjøt 18 treff og ble med det nr. 12 i K19. I samme klasse og med det samme antall treff, ble Emma Krogh Pedersen, Bardu IL nr. 14. I K18 viste Sofia Heim, TSSL solid skyting med 17 treff som holdt til en 22. plass.

På dag 2 under Norgescup og NM på Voss var sprint på programmet for alle klasser unntatt M19 som gikk normaldistanse – utsatt fra fredagen pga elektronikkfeil. Også i dag klinket Mr. Os til og vant sprinten i seniorklassen, Fredrik M. Rørvik gikk inn til fjerdeplass 39 sekunder etter vinneren. God innsats også fra 20-21 guttene i en hard klasse. Trym og Eirik S. Gerhardsen kapret kjempegode plasseringer, med Trym på finfin 3. plass. Farten på mange av de andre av Troms sine skiskyttere var bra, men skytinga hos spesielt guttene gjorde at plasseringene ikke ble altfor gode denne gang. Jentene skjøt bra. Guttene har derfor mye å lære fra jentene når det gjelder skyting. Fint vær, krevende løyper og flott stadion her på Voss.»

PART_1520775558609001002
Vi gratulerer hjertelist Alexander Os med 1. plass på sprinten i Norgescupen og NM sølv på Normaldistansen! Her sammen med Håkon Nordmo, Morten Hol og Trym Silsand Gerhardsen på Voss 11. mars.

Resultater:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: