Fine forhold i Målselv

20180314_175140.jpgDet er fantastiske vinterdager i Målselv for tiden, og Bardufoss skisenter skal stå klar til å ta imot alle løpere og besøkende til den offisielle treninga starter 22. mars. Det har vært  stabile forhold og svært lite nedbør fra starten av januar. Litt kaldt, men ellers flott sier skiskytterne fra Målselv som var på treninga i kveld kl 18:00. De oppfordrer alle skiskyttere fra Nord-Norge til å melde seg på. Vi lover et flott arrangement!

20180314_175837.jpg
Målselvs skiskyttere: Åtte gutter og ei jente fra 13 til 17 år var på trening i kveld for å forberede seg til NNM på hjemmebane. Fra venstre: Sondre, Ivar, Jørgen, Ole-Kristian, Johanne, Torgeir(trener/leder), Kristoffer, Magnus, Marius og Morten. I tillegg stiller minst 7 til fra arrangørlaget til NNM.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: