VEL BLÅST SKISKYTTERVENNER

TUSEN TAKK alle sammen for innsatsen under NNM helgen.

Vi i Målselvs skiskyttere er veldig takknemlig for at det er så mange som stiller opp og støtter laget når vi har et stort arrangement som Nord Norsk mesterskap. Vi som er i skiskyttermiljøet til daglig er rett og slett ikke mange nok for å arrangere et mesterskap alene. Vi trenger støtte for å stille ca 70 funksjonærer til NNM med 120 deltakere, rett og slett fordi at et skiskytterarrangement er ressurskrevende ift mannskaper.

Folk som gjør en strålende jobb med et smil er et kjempeviktig, ja avgjørende bidrag til et vellykket arrangement. Rennteknisk har alt vært helt topp, det har vi fått tilbakemelding på fra de teknisk delegerte (TD), men like  viktig har god stemning, folk med humør og glimt i øyet vært.

Tusen takk alle sammen, og spesielt til dere som stiller opp når Målselvs skiskyttere ber om det. God påske alle sammen.

Jørn Erik B
Rennleder

IMG_4694

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: